15 Haziran 2012 Cuma

Tatil Hazırlığı

Haziran ortalarındayız ve sıcaktan kavruluyoruz. Ne zaman güneş güzel parlasa ben tatil hayalleriyle yanıp tutuşuyorum.Bu zamana kadar herşey dahil otellere gidip orada hapis kalıyorduk. Bu yıl kocişimle farklı planlar yaptık. Buarada başa başa ikinci tatilimiz olacak.Hayalim çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği muhteşem bir doğada ve yeşilliklerin arasından denize girmek.Hem hayalimi gerçekleştirmek hemde bütçemize uygun otel araştırmalarıma başlamışken; Ölüdeniz Beldesinin Ovacık Köyünde yer alan Monta Verde otele rastaladım, yorumlara baktım herkes çok beğenimiş.. Rezervasyonumuzu yaptırdık.Araba kiralayıp geze geze gitmek istiyoruz. İnşallah kocişimle hayalimizdeki keyfili tatili yaşarız ve yılın yorgunluğunu atarız.

                                                 Burada yemeğimizi yiyip başbaşa şaraplarımızı yudumlamak istiyorum.
                                                           Dekorasyon renkleri muhteşem değil mi?

       Fethiye'ye daha önce gitmediğim için burayı seçtik; tarihi, doğası ve denizi bizi kendine çekti. Fethiye ismini de bir aşk hikayesinden alıyor; vee Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen iki oyla 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilmiş olduğunu da öğrenmiş olduk. Tatil notlarımı bekleyin...

5 yorum:

  1. Ölüdeniz e bayılırım. Umarım hayallerindeki gibi tatil olur canım.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bu arada demin unuttum yazmayı. Ben kendimi bildim bileli spor yaparım. Pilates, koşu, yoga, ağırlık vs. Zaten vücut önceden alışıksa, hamileyken de aynen devam edebiliyorsun herşeye, ben de hepsine devam ediyorum. Ancak daha önce yapmayanlar için hamilelikte önerilen sporlar sadece yüzme ve yürüyüş. Bilgin olsun, gerekirse :))

    YanıtlaSil
  4. evet önceki psotunuzu dikkatli okuyunca farkettim.İnş ben de seneye düşünüyorum o yüzden merak ettim. Ben sadece yürüyüş yapabilirm.

    YanıtlaSil
  5. fethiye harika bir tatil beldesi
    bende çok istiyorum 2 senedir evlendik artık gidelim die fakat nasip olmadı ohh allah içinize sindirsin

    YanıtlaSil